Online Undervisningsfilm

Log ind Log ind:
Dansk English

ONLINE TEORIPRØVER OG UNDERVISNINGSFILM


Pr√łv demo

Lær teorien...


Her kan du igennem en 3,5 times undervisningsfilm med dansk tale, gennemgå den obligatoriske teori, du skal besidde for at bestå teoriprøven til erhvervelse af kørekort til alm. bil.

Filmene er opdelt således, at de enkelte afsnit følger Rigspolitiets undervisningsplan. Kørelærere i hele landet benytter de samme filmsekvenser i forbindelse med den obligatoriske teoriundervisning i køreskolerne.

Undervisningsfilmene er ikke alene egnet til dig, der følger køreskolens undervisning og ønsker en ekstra gennemgang derhjemme, men også til dig, der har haft kørekort gennem flere år og nu blot ønsker at sikre dig, at du er ajourført med de nye regler, der er kommet siden du fik dit kørekort.

Sammen med adgangen til 3,5 times undervisningsfilm får du 5 GRATIS klip til Online teoriprøver til almindelig bil. Prøverne matcher de teoriprøver, som du får til teoriprøven hos Politiet.


Du bør ikke benytte Online teoriprøverne, før du har set alle undervisningsfilmene, da prøvespørgsmålene dækker hele stoffet, der gennemgås i filmene.

Klik her for at købe adgang til 3,5 times undervisningsfilm inkl. 5 Online teoriprøver, se en gratis demofilm eller login via panelet i højre side...


Sådan kommer du i gang...
Med dit Dankort køber du adgang gældende for 30 eller 60 dage til Online undervisningsfilm. Din adgang kan samtidig benyttes samtidig til 5 klip til Online teoriprøver, gældende i maks. 3 måneder til en værdi af 40,- kroner, som er gratis med ved køb af undervisningsfilm.

Med din kode har du adgang til en hovedmenu, hvor du vælger den Online undervisningsfilm du ønsker at se. nu. Du behøver ikke at se filmene i samme rækkefølge, som Rigspolitiets undervisningsplan angiver – du kan vælge vilkårlig rækkefølge og du kan vælge, at se samme undervisningsfilm lige så mange gange, som du ønsker det.

Hvis du ønsker at se en demofilm, inden du køber din adgang, trykker du blot på ”Prøv Demo” og følger vejledningen.

Held og lykke med din Online teori.

Priser:

Kategori B – Almindelig personbil:

Adgang til 3,5 times Online Undervisningsfilm i 30 dage inkl. 5 gratis klip til Online teoriprøver koster kun kr. 99,-

Adgang til 3,5 times Online Undervisningsfilm i 60 dage inkl. 5 gratis klip til Online teoriprøver koster kun kr. 149,-

Copyright by Køreskolemateriale ApS


 


Køreskolemateriale ApS - Taastrupgårdsvej 20-22 - 2630 Taastrup - Tlf. 63 33 10 55 - www.dku.dk
Cvr.: 35053824 - E-mail: salg@dku.dk