Online teoriprøver

Log ind Log ind:
Dansk English

ONLINE TEORIPRØVER OG UNDERVISNINGSFILM


Pr√łv demo

Test din viden...


Nu også som Politiets nye digitale teoriprøvesystem.

Bemærk! Vores online teoriprøver er de samme som dem der kan købes på CD.

Her kan du med 8 forskellige Online teoriprøver til Motorcykel og 10 forskellige Online teoriprøver til Almindelig Personbil, teste din viden i færdselsteori. Prøverne matcher de prøver, som anvendes af Politiet i forbindelse med erhvervelse af kørekort til Motorcykel og Almindelig Personbil.

Teoriprøverne til Kategori B indeholder nu også den nye måde som Politiet afvikler de nye digitale teoriprøver på og som kører på forsøgsbasis i Hillerød og Køge.

Du kan vælge, om du vil afvikle prøverne på den nuværende måde eller som Politiets nye digitale teoriprøvesystem. Det koster ikke ekstra.

Når du er logget ind, kan du få en vejledning om den digitale teoriprøves gennemførelse.

Du skal være opmærksom på, at du i Politiets teoriprøvesystem kun har 25 min. til at gennemføre prøven i, hvor du i den eksisterende udgave har ubegrænset tid.

Hver prøve indeholder 25 billeder med 2 til 4 svarmuligheder. For at bestå en teoriprøve må du maksimalt have 5 billedfejl. Hvis du svarer forkert på flere spørgsmål til samme billede, tæller det kun som én fejl.

Prøverne dækker hver for sig, hele teoripensummet og den sidste prøve i hver kategori er en Standsning- og Parkeringsprøve.

Når du har besvaret spørgsmålene til alle 25 billeder, kan du se om du har ”bestået” teoriprøven. Du har efter besvarelse af alle spørgsmålene mulighed for at udskrive et bedømmelsesskema og du får ligeledes vist alle billeder igen med en forklarende tekst. 

Bemærk du bruger et klip for hver prøve du ser. Når alle klip er brugt kan du ikke se flere prøver. Du har altså ikke ubegrænset adgang. 


Køreskolemateriale ApS - Taastrupgårdsvej 20-22 - 2630 Taastrup - Tlf. 63 33 10 55 - www.dku.dk
Cvr.: 35053824 - E-mail: salg@dku.dk